Citroen C4 Picasso Gyári Tetőcsomagtartó Chevrolet
Citroen C4 Picasso Gyári Tetőcsomagtartó Chevrolet from chevro.deminasi.com

A Citroen C4 Picasso Tetőcsomagtartó

A Citroen C4 Picasso gyári tetőcsomagtartó a tökéletes választás, ha szükség van egy kényelmes és könnyen használható csomagtartóra a kocsihoz. Ez a tetőcsomagtartó egy könnyű, de erős műanyagból készült, amely megfelel a járművön előírt követelményeknek. A tetőcsomagtartó egy szürke színű, különböző méretekben készült. Az eredeti tetőcsomagtartó általában a jármű hátsó részén található, a jármű hátsó felépítményéhez van rögzítve.

A Tetőcsomagtartó Biztonsági Előírásai

A tetőcsomagtartó biztonsági előírásai között szerepelnek a következők: a tetőcsomagtartót csak akkor szabad használni, ha megfelelően rögzítve van a jármű hátsó részéhez; csak a jármű gyári rögzítésű csomagtartóra szabad rögzíteni a hátsó részhez; a csomagtartót az előírt terhelési korlátokon belül használhatja; a csomagtartón elhelyezett tárgyak ne legyenek képesek elmozdulni vagy eltolni; a csomagtartót megfelelően csomagolni kell, hogy megvédje az alatta lévő szerveket; a csomagtartót megfelelően rögzíteni kell a jármű hátsó részéhez.

A Tetőcsomagtartó Egyéb Előnyei

Az eredeti Citroen C4 Picasso tetőcsomagtartó egyéb előnyei között szerepel a következő: könnyű használat; gyors és egyszerű rögzítés; a csomagtartó könnyen kivehető a jármű hátsó részéről; a csomagtartó méretét könnyen be lehet állítani; különféle kiegészítőkkel ellátva, amelyek segítenek a csomagok könnyebb és biztonságosabb szállításában; a csomagtartó könnyen szállítható más járművekre; a csomagtartó alatt könnyen helyezhető el a jármű érzékelői.

Mikor Kell Cserélni a Tetőcsomagtartót?

A Citroen C4 Picasso gyári tetőcsomagtartót időnként cserélni kell, hogy megfeleljen a jármű hátsó részének követelményeinek. Amikor először beszereljük a tetőcsomagtartót, akkor fontos, hogy a jármű hátsó részének méreteit és szögét figyelembe vegyük, hogy megbizonyosodjunk róla, hogy megfelelően rögzítettük. Az is fontos, hogy időnként ellenőrizzük a csomagtartót, hogy megbizonyosodjunk róla, hogy nincs-e sérülés vagy meghibásodás.

A Tetőcsomagtartó Előnyei

A Citroen C4 Picasso gyári tetőcsomagtartó előnyei között szerepel a következő: könnyű használat; könnyen rögzíthető a jármű hátsó részéhez; könnyen szállítható más járművekre; könnyen helyezhető el a jármű érzékelői alatt; különböző kiegészítőkkel ellátva, amelyek segítenek a csomagok könnyebb és biztonságosabb szállításában; könnyen állítható a csomagtartó mérete.

A Tetőcsomagtartó Hátrányai

A Citroen C4 Picasso gyári tetőcsomagtartó hátrányai között szerepel a következő: a csomagtartó súlya; a csomagtartó nem kompatibilis más járművekkel; a csomagtartó méretei; a csomagtartó eltolhatósága; a csomagtartó kényelmes használata.

A Tetőcsomagtartó Árai

A Citroen C4 Picasso gyári tetőcsomagtartó árai eltérőek lehetnek attól függően, hogy melyik modellt választjuk. Az eredeti tetőcsomagtartó ára általában 15.000-20.000 forint között mozog. A csomagtartó egyik legnépszerűbb modellje a Citroen C4 Picasso Grand Picasso csomagtartó, amely egy különleges, három részes csomagtartó, amely különböző csomagok szállítására alkalmas. Az eredeti csomagtartó ára 18.000-25.000 forint között mozog.

Összefoglalás

Az eredeti Citroen C4 Picasso gyári tetőcsomagtartó könnyen használható és kényelmes választás, ha szükség van egy csomagtartóra a jármű hátsó részéhez. A csomagtartó különféle kiegészítőkkel ellátva, amelyek segítenek a csomagok könnyebb és biztonságosabb szállításában, és könnyen állítható a csomagtartó mérete. Az eredeti tetőcsomagtartó ára általában 15.000-20.000 forint között mozog, de a legnépszerűbb modell, a Citroen C4 Picasso Grand Picasso csomagtartó, 18.000-25.000 forint között kapható.

2014 Citroen C4 Picasso Gyári Tetőcsomagtartó
Tagged on:         

Leave a Reply