Autóalkatrészek Audi VW Seat Skoda szívócső 04L129766AL hűtő
Autóalkatrészek Audi VW Seat Skoda szívócső 04L129766AL hűtő from www.luxus-parts.hu

A Mitsubishi 2008-as Outlander 2.0 hűtője egy nagyszerű konstrukció, amely a kompakt autókban nagy népszerűségnek örvend. Az Outlander modell a Mitsubishi legnépszerűbb autói közé tartozik, és a mai napig sok vevőt vonz. Az autó kompakt méretei mellett erős motorral is rendelkezik, amelyet egy 2.0 literes benzinmotor hajt. Az autót kétféle kivitelben kínálják, az egyik a kézi váltóval, a másik az automata váltóval.

Kocsiszín és külső

A 2008-as Outlander 2.0 hűtő különböző színekben kapható. Külső színválasztéka a fekete, a fehér, az antracit, a szürke, a vörös, a zöld és a kék. Az autó külső megjelenése modern, az orr részen két kis légbeömlővel, hátul pedig egy krómozott kipufogódugóval. Az autó teljes hossza 453 cm, szélessége 181 cm, magassága 169 cm, tömege pedig 1350 kg.

Belüli kialakítás

Az Outlander 2.0 hűtő belső terét kényelmes és tágas helyiségnek tekinthetjük. Főleg a hátsó ülésekben menet közben sok hely áll rendelkezésre, így akár négy felnőtt is kényelmesen elfér a kocsiban. Az autóban fűthető ablaktörlő rendszer, távirányítós központi zár, 8 hangszórós audio rendszer, központi konzol, légkondicionáló és műszerfal-fények is megtalálhatók. Az autóban további kényelmi funkciók is találhatók, például a kulcs nélküli indítás, a vezető ülések memóriafunkciója, az állítható kormány, és a kényelmi ülésfűtés.

Motor

Az Outlander 2.0 hűtő motorja egy 2.0 literes, 16 szelepes, négyhengeres benzinmotor, amely 140 lóerős teljesítményre képes. A motor négy fokozatú kézi vagy hatfokozatú automata váltóval együtt működik. A motor rendkívül hatékony, körülbelül 8,3 literes átlagos fogyasztással. Az autó legnagyobb sebessége 180 km/h, egy 0-100 km/h sprintet pedig 10,9 másodperc alatt teljesít.

Kormányozhatóság

Az Outlander 2.0 hűtő kormányozhatósága nagyon kifinomult. Az autó könnyen fordul, nagy sebességű kanyarokban is stabil marad. A kormányzás közben a váltás gyors és precíz, ami nagyon komfortos vezetési élményt nyújt. Az autó jól teljesít a terepen is, és hasznos funkciók is rendelkezésre állnak, például a kétkerék-meghajtás. A gördülési ellenállás alacsony, így az autó könnyedén mozog, még nagy sebesség mellett is.

Tulajdonságok

Az Outlander 2.0 hűtő jól felszerelt, ami nagyon hasznos. Az autóban megtalálhatók a járművekre szabott biztonsági és kényelmi funkciók, például a légzsákrendszerek, a központi zár, az automatikus fényszórók és a vezető ülések memóriafunkciója. Az autó rendelkezik továbbá elektronikus szervókormányzással, amely javítja az autó manőverező képességét. Az autóban megtalálható a hátsó kamera is, amely segíti a parkolást.

Ár

A 2008-as Outlander 2.0 hűtő ára körülbelül 4,5 millió forint. Az autó különböző csomagokban is elérhető, amelyek többek között magukban foglalják a különböző kényelmi és biztonsági funkciókat. Az autó karban tartása nem olyan költséges, de a javítások és a karbantartás költségei meglehetősen magasak lehetnek.

Összefoglalás

A Mitsubishi 2008-as Outlander 2.0 hűtője egy kifinomult konstrukció, amely kompakt méretének és erőteljes motorjának köszönhetően nagy népszerűségnek örvend. Az autó külső megjelenése modern, belseje pedig kényelmes és tágas helyiségnek tekinthető. Az autó motorja egy 2.0 literes, 140 lóerős benzinmotor, amely 8,3 literes átlagos fogyasztással működik. A kormányozhatóság kifinomult, az autó jól teljesít a terepen is. Az Outlander 2.0 hűtő ára körülbelül 4,5 millió forint, és különböző csomagokban is elérhető.

Mitsubishi Outlander 2.0 Hűtő A 2008-As Modell
Tagged on:     

Leave a Reply