Mitsubishi Outlander 2013 Phev Kalaptartó Autók teljesítménye
Mitsubishi Outlander 2013 Phev Kalaptartó Autók teljesítménye from road.deminasi.com

2013-ban a Mitsubishi az Outlander PHEV-vel földbe vágta a szabályokat a környezetbarát autók szegmensében. A jármű kombinált elektromos és benzines meghajtása és a több mint 30 kilométeres teljesítménye olyan vezetési élményt nyújt, amely még a legkörnyezetbarátabb autókat is elsöprő. A 2013-as Outlander PHEV-nek azonban egy olyan ára van, ami megakadályozhatja, hogy a magyarországi autóvásárlók megszerezzék. Ezért vettük a fáradtságot, hogy alaposan áttekintsük a 2013-as Outlander PHEV-nek az árát Magyarországon.

Miben áll az Outlander PHEV ára Magyarországon?

A 2013-as Outlander PHEV ára Magyarországon a jelenlegi áraknak megfelelően jelentős, de nem elérhetetlenül magas. Az alapmodell ára 7 500 000 Ft-tól indul, de a bővített opciók és kiegészítők megvásárlása esetén akár 9 500 000 Ft-ig is emelkedhet. A költségek többféle tényezőtől függnek, például az alvázszám, a motor mérete, az összeszerelés helye vagy a vásárlás helye. Az Outlander PHEV-nek Magyarországon különböző csomagokban is elérhető, beleértve az alapmodelt, a közepes szintet és a Luxury csomagot.

A 2013-as Outlander PHEV-nek a jellemzői

Ha egy autó, amely kombinált elektromos és hagyományos benzines meghajtást használ, akkor a 2013-as Outlander PHEV a legjobb választás. A jármű teljesítménye közel 30 kilométer, ami kiváló teljesítmény a környezetbarát autókkal szemben. Az Outlander PHEV a legfejlettebb technológiát használja, beleértve a kétféle töltőrendszert, a kétféle meghajtást és a kétféle energiatermelési rendszert. A jármű különböző kényelmi funkciókkal is rendelkezik, beleértve a hang- és képfelismerést, a tolatókamerát, a beépített navigációs rendszert, a Bluetooth-csatlakozást és a távirányító kapcsolatot.

A 2013-as Outlander PHEV jellemzői

A 2013-as Outlander PHEV-nek ismertetésének megkezdése előtt érdemes megemlíteni, hogy a jármű nemcsak az árban kiemelkedő, hanem a műszaki tulajdonságokban is jelentős előrelépést jelentett. A jármű hosszú távú teljesítménye akár 320 kilométer is lehet, ami kiváló teljesítménynek számít a környezetbarát autók szegmensében. Az autó gyorsulása közel 6 másodpercig tart, ami egy kifinomult elektromos motorral történik. Az autó további kiemelkedő tulajdonságai közé tartozik a kiemelkedő fogyasztás, a kifinomult vezetési élmény, a kényelmes ülések és a könnyen kezelhető belső tér. Az Outlander PHEV-nek Magyarországon is rendelkezésre álló speciális funkciói közé tartozik az állandó összkerékhajtás, az automatikus hátsó ülések, a hátsó szúnyogháló és a hátsó légterelő.

2013 Mitsubishi Outlander PHEV Légterelő Ár – a végső gondolatok

A 2013-as Mitsubishi Outlander PHEV-nek Magyarországon elérhető ára sokkal alacsonyabb, mint az USA-ban, de minden bizonnyal jelentős kiadásokat jelent a magyar autóvásárlók számára. A jármű azonban kiemelkedő teljesítményű, kényelmes és kifinomult meghajtással rendelkezik, ami mindenképpen megéri a pénzét. Ha Ön szeretne egy környezetbarát autót vásárolni, akkor a 2013-as Outlander PHEV a legjobb választás a magyar piacon. A jármű különböző csomagokban elérhető, beleértve az alapmodellt és a Luxury csomagot, amelyek mindegyike elérhető a költséghatékony áron.

2013 Mitsubishi Outlander Phev Légterelő Ár – Minden, Amit Tudni Kell
Tagged on:         

Leave a Reply