Citroen C4 occasion DIESEL GRIS PLATINIUM 2018 à Le mans en Pays de la
Citroen C4 occasion DIESEL GRIS PLATINIUM 2018 à Le mans en Pays de la from www.jacquesbervas.fr

A 2011-es Citroen C4 egy kiváló minőségű kompakt autó, amely nagy ülésekkel, szélesebb felhasználói élményekkel és korszerű technológiával rendelkezik. A hátsó ülések összecsukása a közlekedés biztonságát szolgálja, és lehetővé teszi, hogy több tárgyat szállítson az autóban. Az ülés összecsukásához nincs szükség semmilyen különleges technikai ismeretre, és a folyamat meglehetősen egyszerű. Az alábbiakban részletesen leírjuk, hogyan csukjuk be a 2011-es Citroen C4 hátsó ülését.

Először is, vegye le a fejtámlát

Az első lépés az, hogy eltávolítsa az ülés mögötti fejtámlát. Az ülés mögötti fejtámla lehetővé teszi, hogy kényelmesebb legyen az ülésen ülni, de ha össze akarja csukni az ülést, el kell távolítani. A fejtámla eltávolításához nyomja meg a két oldalán lévő gombokat, és húzza lefelé a fejtámlát. Óvatosan távolítsa el a fejtámlát, hogy ne sérüljön.

Másodszor, húzza vissza az ülés hátoldalát

Amikor eltávolította a fejtámlát, akkor következő lépésként húzza vissza az ülés hátoldalát. Ehhez húzza lefelé a két oldalán lévő fogantyúkat, amíg az ülés teljesen vissza nem húzódik. Óvatosan húzza vissza az ülés hátoldalát, hogy ne sérüljön.

Harmadszor, húzza le az ülés elülső részét

Amikor visszahúzta az ülés hátoldalát, akkor következő lépésként húzza le az ülés elülső részét. Ehhez húzza lefelé a két oldalán lévő fogantyúkat, amíg az ülés teljesen le nem húzódik. Óvatosan húzza le az ülés elülső részét, hogy ne sérüljön.

Negyedszer, húzza vissza az ülés közepét

Amikor lehúzta az ülés elülső részét, akkor következő lépésként húzza vissza az ülés közepét. Ehhez húzza lefelé a két oldalán lévő fogantyúkat, amíg az ülés teljesen vissza nem húzódik. Óvatosan húzza vissza az ülés közepét, hogy ne sérüljön.

Ötödször, csukja be az ülés

Amikor visszahúzta az ülés közepét, akkor következő lépésként csukja be az ülést. Ehhez húzza lefelé a két oldalán lévő fogantyúkat, amíg az ülés teljesen be nem csukódik. Óvatosan csukja be az ülést, hogy ne sérüljön.

Hatodszor, húzza vissza a fejtámlát

Amikor bezárta az ülést, akkor következő lépésként húzza vissza a fejtámlát. Ehhez húzza lefelé a két oldalán lévő gombokat, és húzza vissza a fejtámlát. Óvatosan húzza vissza a fejtámlát, hogy ne sérüljön.

Hetedször, szorítsa be a kapcsolókat

Amikor visszahúzta a fejtámlát, akkor következő lépésként szorítsa be a kapcsolókat. Ehhez nyomja meg a két oldalán lévő gombokat, és szorítsa be a kapcsolókat. Óvatosan szorítsa be a kapcsolókat, hogy ne sérüljenek.

Nyolcadszor, kész!

Amikor bezárta a kapcsolókat, akkor kész! Az ülés összecsukása készen áll. Most már kényelmesen és biztonságosan szállíthatja az autóban lévő tárgyakat. Köszönjük, hogy megismerkedett a 2011-es Citroen C4 hátsó ülés összecsukásának módjával.

Hogyan Csukjuk Be A 2011-Es Citroen C4 Hátsó Ülését?
Tagged on:         

Leave a Reply