Eladó használt CITROEN GyőrMosonSopron megye Kocsi.hu
Eladó használt CITROEN GyőrMosonSopron megye Kocsi.hu from kocsi.hu

Az eladó jármű

A 2008-as Citroen C4 Grand Picasso 1.6 HDI egy kifinomult minivan. A jármű kényelmes, praktikus és stílusos, ez a modell különleges helyzetet teremt a személy- és teherszállítási szegmensben. A kényelem és a biztonság a legfontosabb szempontok a járművön. A Citroen C4 Grand Picasso 1.6 HDI a minivánok általános szabványainak megfelelően nagy, kényelmes és könnyen kezelhető. A jármű felszereltsége kiváló, ami a vezetés és a tartós használat szempontjából is fontos. A járműhöz tartozó fejlett technológiák közé tartozik a többfunkciós vezérlés, a kényelmes utastér, az automatikus klíma és a kormánymű. A jármű befogadhatósága is nagyon jó, nagy tömeget tud szállítani. A 2008-as Citroen C4 Grand Picasso 1.6 HDI kiváló minőségű, kényelmes és biztonságos jármű, amely kimagasló teljesítményt nyújt.

A jármű teljesítménye

A 2008-as Citroen C4 Grand Picasso 1.6 HDI kétliteres dízelmotorral van felszerelve. A motor teljesítménye 110 lóerő, és 230 Nm nyomatékot biztosít. A jármű váltója 5 sebességes manuális. A jármű kombinált fogyasztása 6,5 liter/100 km. A jármű gyorsulása elég jó, 0-100 km/h-ra 11,4 másodperc alatt gyorsul. A jármű top sebessége is elég jó, 175 km/h. A jármű vezetése könnyű, a kormánymű könnyedén forgatható és a jármű kezelhetősége is kiváló. A jármű kényelmesen képes szállítani akár nyolc személyt is.

Kényelem és biztonság

A 2008-as Citroen C4 Grand Picasso 1.6 HDI kényelmes utastérrel és biztonsági szempontból is megbízható jármű. Az utastérben a kényelmes ülések és a fejtámlák biztosítják a vezető és utasok kényelmét. Az utastérben további komfortot nyújt a vezetőnek az állítható kormánymű, a légkondicionáló és a központi zár. A jármű biztonságos vezetéshez szükséges technológiák is szerepelnek a járműben, így például az ABS fékrendszer, az elektronikus gázkar és az ESP. A jármű további biztonsági szempontból is megbízható, az ütközés elkerüléséhez rendelkezik a visszagurulás-gátlóval, a lábtér-figyelővel és a parkolóradarral is.

Ár

A 2008-as Citroen C4 Grand Picasso 1.6 HDI eladó jelenleg a magyar piacon. A jármű ára 1.25 millió forint. A jármű ára magában foglalja a jármű műszaki vizsgáját, amelyet a jármű megvásárlása után a vevőnek kell elvégeznie. A jármű ára magában foglalja a szervizköltségeket is, amelyeket a vevőnek a jármű használata közben kell fizetnie. A jármű ára magában foglalja a jármű biztosítását is, amelyet a vevőnek a jármű megvásárlása után kell elvégeznie.

Összegzés

A 2008-as Citroen C4 Grand Picasso 1.6 HDI eladó Magyarországon. A jármű kombinált fogyasztása 6,5 liter/100 km, top sebessége 175 km/h. Az utastérben kényelmes ülések, fejtámlák és technológiák segítik a vezetést és a biztonságot. A jármű ára 1.25 millió forint, amely magában foglalja a jármű műszaki vizsgáját, a szervizköltségeket és a biztosítást is. A Citroen C4 Grand Picasso 1.6 HDI egy kifinomult minivan, amely kiváló minőségű, kényelmes és biztonságos jármű.

2008 Citroen C4 Grand Picasso 1.6 Hdi Eladó
Tagged on:         

Leave a Reply