Eladó használt CITROEN BERLINGO 1.6 Multispace Plus ABS, Budapest (8exb9e)
Eladó használt CITROEN BERLINGO 1.6 Multispace Plus ABS, Budapest (8exb9e) from serult-autok.hu

A 2007-ben megjelent Citroen Berlingo 14 volt az első modell, amelyik a Citroen Berlingo sorozatban megjelent. Az autót már több mint egy évtizede gyártják, és hűséges társa azoknak, akik szeretik a kompakt és közepes méretű autókat. Az autó megjelenése akkoriban újdonságnak számított, mivel modern megjelenésével és kényelmes vezetésével számos tekintetben meghaladta elődeit.

2007 Citroen Berlingo 14 Eladó – A Külsőről

A 2007-ben megjelent Citroen Berlingo 14 jellegzetes megjelenéssel rendelkező kompakt méretű autó. Az autó jellegzetes megjelenését döntött fényszórókkal, széles üvegfelületekkel és modern stílusú orrral teszi egyedivé. Az autó hossza 4,20 méter, szélessége 1,75 méter, magassága 1,72 méter, és tömege 1,3 tonna. Az autó hátsó részét egy nagy csomagtér fedi, amelynek méretei 4,2 x 1,2 x 1,2 méter.

2007 Citroen Berlingo 14 Eladó – A Motorról

A 2007-ben megjelent Citroen Berlingo 14 alapja egy 1,4 literes benzines motor. Ezek a motorok közepes teljesítménnyel rendelkeznek, 94 lóerővel és egy maximális forgatónyomatékkal, amely 115 Nm-t ér el. Az autó váltója manuális, 5 fokozatú. Az autónak köszönhetően könnyű vezetni, kényelmes és biztonságos. Az autó váltója könnyen használható és a kormányzás közvetlen. Az autó általában 8 liter/100 km-es üzemanyag-fogyasztással rendelkezik.

2007 Citroen Berlingo 14 Eladó – A Belsőről

A 2007-ben megjelent Citroen Berlingo 14 belseje kényelmes és könnyen használható. Az autóban kialakított kormánynak köszönhetően könnyen lehet irányítani az autót. Az autóban két ülés van, amelyek külön-külön állíthatók és az utasok kényelmét szolgálják. Az autóban továbbá négy külső tükör, légkondicionáló és elektromos ablakok. Az autóban továbbá egy központi konzol található, amelyben különböző vezérlőegységek és műszereket találhatunk.

2007 Citroen Berlingo 14 Eladó – Az Áráról

A 2007-ben megjelent Citroen Berlingo 14 jó állapotban és jó állapotban eladó. Az autó ára a korához és állapotához képest megfizethető. Az autó ára általában 1-2 millió forint között mozog, de ez attól függ, hogy melyik országban van eladva. Az autó ára attól is függ, hogy mennyire karbantartották és melyik alkatrészekre van szükség. Az autó ára egyébként jó állapotban van, és a külső és belső részek is jó állapotban vannak.

2007 Citroen Berlingo 14 Eladó – Összefoglalva

A 2007-ben megjelent Citroen Berlingo 14 egy kompakt méretű autó, amely közepes teljesítményű benzines motorral és manuális váltóval rendelkezik. Az autó jellegzetes megjelenése és modern megjelenése különlegessé teszi. A kényelmes belső kialakítás és a közvetlen kormányzás jó vezetési élményt biztosít. Az autó ára megfizethető, és jó állapotban eladó. Ha Önnek szüksége van egy kompakt autóra, akkor a 2007-ben megjelent Citroen Berlingo 14 egy jó választás lehet.

2007 Citroen Berlingo 14 Eladó – A Régi Hűséges Társ
Tagged on:         

Leave a Reply