Original Owner 2004 Subaru Impreza WRX STi for sale on BaT Auctions
Original Owner 2004 Subaru Impreza WRX STi for sale on BaT Auctions from bringatrailer.com

A Subaru Impreza Lengőkar egy nagy népszerűségnek örvendő sportautó, amelyet az elmúlt években különösen nagy sikerrel vezettek be. Az autó méltán lett népszerű a világ minden tájáról, mivel kiváló teljesítményt kínál a vezetőknek. Az autó megkülönböztető tulajdonsága a kiemelkedő teljesítmény, amelyet a motorja biztosít.

Az autó motorja és tulajdonságai

A 2004 Subaru Impreza Lengőkar motorja egy 2,5 literes boxer típusú, amely két szeleppel rendelkezik. A motor teljesítménye 165 lóerő, ami biztosítja a kiemelkedő teljesítményt. Az autó nagy nyomatékot és jó gyorsulást biztosít, ami segít abban, hogy könnyedén és kényelmesen vezesse az autót. Az autó további kiemelkedő tulajdonsága a kiváló végsebesség, amely akár 200 km/h-ig is elérhető. Az autó különleges dizájnja miatt nagy népszerűségnek örvend, és különböző színekben elérhető.

Az autó fenntarthatósága

A 2004 Subaru Impreza Lengőkar kiemelkedően fenntartható autó, amely alacsony üzemanyag-fogyasztású motorral rendelkezik. Az autó 8,5 liter/100 km-es üzemanyag-fogyasztással rendelkezik, ami kiemelkedő teljesítményt biztosít a vezetők számára. Az autó könnyen vezethető, és körülbelül 6,5 liter/100 km-es üzemanyag-fogyasztással vezethető. Az autó továbbá környezetkímélő megoldás, ami segít csökkenteni a károsanyag-kibocsátást.

Az autó biztonsági funkciói

A 2004 Subaru Impreza Lengőkar biztonsági funkciói közé tartozik az alacsony súlyú karosszéria, amely segít csökkenteni a vezetés közbeni súrlódást. Az autó továbbá számos biztonsági funkciót tartalmaz, beleértve a két légrugót, amelyek segítenek csökkenteni a károsanyag-kibocsátást. Az autó továbbá ABS rendszerrel, légzsákkal és különböző biztonsági övekkel is rendelkezik. Ezek a funkciók segítenek biztosítani a vezető biztonságát.

Az autó teljesítménye

A 2004 Subaru Impreza Lengőkar kiemelkedő teljesítménnyel rendelkezik. Az autó képes elérni a 100 km/h-s sebességet nagyjából 8,5 másodperc alatt, ami nagyon gyors ahhoz, hogy vezesse az autót. Az autó továbbá képes elérni a 200 km/h-s sebességet nagyjából 37 másodperc alatt, ami kiváló teljesítményt biztosít a vezetők számára. Az autó továbbá könnyedén birkózik meg a kanyarokkal, és képes megbirkózni a legmegbízhatóbb utakkal is.

Az autó ára

A 2004 Subaru Impreza Lengőkar ára körülbelül 35 000 dollár. Az autó ára magában foglalja a különböző biztonsági funkciókat és a kiemelkedő teljesítményt. Az autó ára nagyon kedvező ahhoz, hogy a vezetők kihasználják a teljesítmény és a biztonság előnyeit.

Az autó összefoglalása

A 2004 Subaru Impreza Lengőkar egy kiemelkedő teljesítményű sportautó, amely nagy népszerűségnek örvend a világ minden tájáról. Az autó alacsony üzemanyag-fogyasztású motorral rendelkezik, és különböző biztonsági funkciókkal rendelkezik. Az autó képes elérni a 100 km/h-s sebességet nagyjából 8,5 másodperc alatt, és képes elérni a 200 km/h-s sebességet nagyjából 37 másodperc alatt. Az autó kedvező ára megfizethető, és kiemelkedő teljesítményt biztosít a vezetők számára.

A 2004 Subaru Impreza Lengőkar – A Kiemelkedő Teljesítményű Sportautó
Tagged on:             

Leave a Reply