CITROEN Evasion 2.0 HDi 110cv SX (8 Places) Performance Auto, achat
CITROEN Evasion 2.0 HDi 110cv SX (8 Places) Performance Auto, achat from www.performance-auto78.fr

A 2000-es modellű Citroen Evasion egy könnyűteherautó, melyet a Citroen francia autógyártó cég gyártott. Az Evasion az egyik legkedveltebb modell a Citroen történetében, és sok éven át gyártották. Ahhoz, hogy megfelelően működjön, fontos, hogy a különböző alkatrészeket rendszeresen felülvizsgálják és szükség esetén cseréljék ki.

Hogyan Szereljük Le az Üzemanyagtartályt a 2000-es Citroen Evasion-ból?

Mivel a 2000-es Citroen Evasion üzemanyagtartályának le kell szerelni, a folyamat először a motortérben kell kezdeni. Először is, kapcsolja ki a jármű motorját, és vegyen le egy pár gumikesztyűt a védelem érdekében. Az üzemanyagtartály le szereléséhez vegyen le egy pár csavarhúzót, és szedje le a biztonsági öv alsó részét. Ezután vegye le a két tartócsavart a jobb oldalon található tartótálcáról, és a hátsó ülés alatt található öt csavarat.

A következő lépés az üzemanyagtartály le szerelése a 2000-es Citroen Evasion-ból. A jobb oldalon található tartócsavarok le vannak szerelve, és a tartókeretet is el kell távolítani. Az üzemanyagtartályt a bal oldalon található csavarokkal rögzítették, és először ezeket kell le szerelni. Az alsó üzemanyagcsatlakozónak is el kell távolítania a két csavart. Ugyanígy, a felső üzemanyagcsatlakozónak is el kell távolítania a két csavart.

Miután az összes csavart és a tartókeretet eltávolították, az üzemanyagtartályt a hátsó ülés alatt található két sín között kell elhelyezni. Az üzemanyagtartályt a bal oldalon található sín alá helyezze el, és a sínre erősítse a csavarokkal. Az alsó üzemanyagcsatlakozó kapcsolatát helyezze el a tömlőre, és csavarozza rá a csatlakozót. Ugyanígy, a felső üzemanyagcsatlakozó kapcsolatát is helyezze el a tömlőre, és csavarozza rá a csatlakozót.

Ezután az üzemanyagtartályt a jobb oldalon lévő sín alá kell helyezni, és a csavarokkal erősíteni. Az üzemanyagtartály le szerelése után a tartókeretet is vissza kell szerelni, és a csavarokkal rögzíteni. Az üzemanyagtartály le szerelését követően végezze el a hátsó ülés alatt található öt csavar rögzítését, és a biztonsági öv alsó részét is vissza kell szerelni.

A 2000-es Citroen Evasion Üzemanyagtartályának Le Szerelése Végül

A 2000-es Citroen Evasion üzemanyagtartályának le szerelése végül nem olyan nehéz feladat, mint amilyennek elsőre tűnik. Az első lépés a biztonsági öv alsó részének le szerelése, majd a tartókeretnek és az üzemanyagtartályhoz kapcsolódó csavaroknak a le szerelése. Az üzemanyagtartályt két sín között kell elhelyezni, és a csavarokkal rögzíteni. Az üzemanyagtartály le szerelése után a tartókeretet is vissza kell szerelni, és a biztonsági öv alsó részét is vissza kell szerelni. Ha minden lépést szakszerűen végez el, akkor az üzemanyagtartály le szerelése a 2000-es Citroen Evasion-ból sikeres lesz.

2000 Citroen Evasion Üzemanyagtartály Le Szerelése
Tagged on:             

Leave a Reply