Citroen Berlingo 1 8 1998 Műszerfal Jelzések Cars
Citroen Berlingo 1 8 1998 Műszerfal Jelzések Cars from furious.deminasi.com

Az 1998-as Citroen Berlingo egy kényelmes és megbízható vezetőautó. Az autó előnyei közé tartozik a kompakt kialakítás, a könnyű kezelhetőség és a megfizethető ár. Az autó műszerfalán található jelzések segítenek a vezetőnek a vezetés során. Az alábbiakban bemutatjuk az 1998-as Citroen Berlingo műszerfalának jelzéseit.

Műszeregység

Az 1998-as Citroen Berlingo műszerfala egy nagy műszeregységgel rendelkezik. Az egyes műszerek az alábbiak szerint oszlanak meg: sebesség mérő, fordulatszámmérő, fogyasztás mérő, hűtőfolyadék szint mérő, olajszint mérő, töltés mérő és olajnyomás mérő. Az egyes műszerek jelei a következőképpen jelennek meg a műszerfalon: a sebességmérő egy piros számmal, a fordulatszámmérő egy zöld számmal, a fogyasztás mérő egy kék számmal, a hűtőfolyadék szint mérő egy sárga számmal, az olajszint mérő egy piros számmal, a töltés mérő egy sárga számmal és az olajnyomás mérő egy sárga számmal.

Műszerfal kijelzők

Az 1998-as Citroen Berlingo műszerfalának kijelzői segítségével a vezető információkat kaphat az autó állapotáról. Az egyes kijelzők a következők: olajnyomás kijelző, hűtőfolyadék kijelző, olajszint kijelző, üzemanyag-szint kijelző, fényszóró-kapcsoló, motorfék-kapcsoló, légzsák kijelző, fékfolyadék kijelző és sávtartó kijelző. Az egyes kijelzők jelei a következőképpen jelennek meg a műszerfalon: a vörös színű olajnyomás kijelző, a zöld színű hűtőfolyadék kijelző, a piros színű olajszint kijelző, a kék színű üzemanyag-szint kijelző, a sárga színű fényszóró-kapcsoló, a sárga színű motorfék-kapcsoló, a sárga színű légzsák kijelző, a sárga színű fékfolyadék kijelző és a sárga színű sávtartó kijelző.

Visszajelzés

Az 1998-as Citroen Berlingo műszerfalának visszajelzéseinek segítségével a vezető tudomást szerezhet az autó állapotáról. A következő visszajelzéseket kaphatja a vezető: töltés-visszajelzés, olajnyomás-visszajelzés, hűtőfolyadék-visszajelzés, olajszint-visszajelzés, üzemanyag-szint-visszajelzés, fényszóró-kapcsoló-visszajelzés, motorfék-kapcsoló-visszajelzés, légzsák-visszajelzés, fékfolyadék-visszajelzés és sávtartó-visszajelzés. Az egyes visszajelzések jelei a következőképpen jelennek meg a műszerfalon: a piros színű töltés-visszajelzés, a piros színű olajnyomás-visszajelzés, a sárga színű hűtőfolyadék-visszajelzés, a sárga színű olajszint-visszajelzés, a kék színű üzemanyag-szint-visszajelzés, a sárga színű fényszóró-kapcsoló-visszajelzés, a sárga színű motorfék-kapcsoló-visszajelzés, a sárga színű légzsák-visszajelzés, a sárga színű fékfolyadék-visszajelzés és a sárga színű sávtartó-visszajelzés.

Kész üzemmód

Az 1998-as Citroen Berlingo műszerfala egy kész üzemmódot is tartalmaz. A kész üzemmód segítségével a vezető automatikusan beállíthatja a motort, és a következőképpen kapcsolhatja be: a motort a kulcs elfordításával, a gázpedál megnyomásával, a kézifék bekapcsolásával, a visszapillantó tükrök bekapcsolásával, a lámpák bekapcsolásával, a szellőzőrendszer bekapcsolásával és a biztonsági öv bekapcsolásával. Az egyes kész üzemmódok jelei a következőképpen jelennek meg a műszerfalon: piros színű kulcs-kijelző, sárga színű gázpedál-kijelző, sárga színű kézifék-kijelző, sárga színű visszapillantó tükör-kijelző, sárga színű lámpa-kijelző, sárga színű szellőzőrendszer-kijelző és sárga színű biztonsági öv-kijelző.

Hibajelzők

Az 1998-as Citroen Berlingo műszerfalán hibajelzők is találhatóak. A következő hibajelzők vannak beépítve az autóba: olajnyomás-hibajelző, hűtőfolyadék-hibajelző, olajszint-hibajelző, üzemanyag-szint-hibajelző, fényszóró-kapcsoló-hibajelző, motorfék-kapcsoló-hibajelző, légzsák-hibajelző, fékfolyadék-hibajelző és sávtartó-hibajelző. Az egyes hibajelzők jelei a következőképpen jelennek meg a műszerfalon: a piros színű olajnyomás-hibajelző, a zöld színű hűtőfolyadék-hibajelző, a piros színű olajszint-hibajelző, a kék színű üzemanyag-szint-hibajelző, a sárga színű fényszóró-kapcsoló-hibajelző, a sárga színű motorfék-kapcsoló-hibajelző, a sárga színű légzsák-hibajelző, a sárga színű fékfolyadék-hibajelző és a sárga színű sávtartó-hibajelző.

Egyéb jelzések

Az 1998-as Citroen Berlingo műszerfalán további jelzések is találhatóak, amelyek a következők: üzemanyag-töltés, előfeszítés, lábtartó, szervo, sebességváltó, fék, klíma, kormánymű, fékrendszer, motorfék, kuplung, üzemanyag-ellátás és hűtés. Az egyes jelzések jelei a következőképpen jelennek meg a műszerfalon: a piros színű üzemanyag-töltés, a zöld színű előfeszítés, a sárga színű lábtartó, a sárga színű szervo, a sárga színű sebességváltó, a kék színű fék, a sárga színű klíma, a sárga színű kormánymű, a sárga színű fékrendszer, a sárga színű motorfék, a sárga színű kuplung

Az 1998-As Citroen Berlingo Műszerfalának Jelzései
Tagged on:             

Leave a Reply